VaellusKalastus

 

   

Linkit

Palveluja Pohjois-Karjalassa:

Kalastusmökit ja -huvilat

Kalastushuvila Villa Raita
Viiden tähden nykyaikainen kalastus- ja perhehuvila omalla luonnonkauniilla saarella, jonne perille autotie. Oriveden Savonselällä Varpasalon saaren länsirannalla kalaisien vesien äärellä. Sata neliötä, ruhtinaallisesti tilaa kuudelle.
Huvilalla oma puinen soutuvene, yksi viehelupa, katiska lupineen. Kanootti ja vesiretkeilyreitit, oma luontopolku laavuineen.
www.kareliacottages.fi, +358 (0)44 271 6095

Kalastushuviloita ja mökkejä
www.kareliacottages.fi

Kalastusopaspalvelut

Old School Trolling  järjestää kalastusmatkailuelämyksiä, kalastusretkiä, kalastusopetusta ja veneretkiä Pohjois-Saimaalla vuoden ympäri. Kalareissut ja veneretket sopivat kaikenikäisille kokeneista kalamiehistä vasta-alkajiin, yrityksille, eläkeläisille, perheille ja pariskunnille.
www.oldschooltrolling.fi

Viranomaisia ja tutkimuslaitoksia

Pohjois-Karjalan kalatalouskeskus:
kalastusluvat, kalastuksenhoitomaksu, läänikohtainen viehekortti, alamitat ja rauhoitusajat, kalastuskieltojen karttapalvelu. Kalatalouden Keskusliiton maakunnallinen neuvontajärjestö
www.muikkusuomi.fi

Kalatalouden Keskusliitto:
on valtakunnallinen kalatalouden kehittämis- ja edistämisjärjestö. Se edistää jäsenjärjestöjensä kanssa kaikkien kalastajaryhmien ja kuluttajien mahdollisuuksia saada kotimaista kalaa ja kalastuksen luontoelämyksiä.
www.Ahven.net

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos:
tuottaa tutkittua tietoa kalasta, riistasta ja porosta luonnonvarojen kestävän käytön hyväksi. Ylläpitää luonnon monimuotoisuutta vesiviljelyn ja tutkimuksen avulla. Suomi, ruotsi, englanti, saksa, espanja, ranska, italia ja venäjä.
www.rktl.fi

Kala-atlas:
verkossa oleva Riista- ja Kalatalouden keskusliiton tietoa kalalajeista levinnäisyyskarttoineen ja kalakantatietoineen.
www.rktl.fi/kala/tietoa_kalalajeista

LuontoPortti esittelee Suomen luontoa ja lajistoa. Sivusto on suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Se toimii myös opettajien ja opettajiksi opiskelijoiden tietopankkina. Sivustolla uutisia ja nettilehti.
www.LuontoPortti.fi

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö:
edistää noin 60 000 kalastusseuralaisen vapaa-ajankalastusta, joka kestävällä tavalla ja monipuolisesti hyödyntää luontaisesti uusiutuvia kalakantoja. kouluttamalla, neuvomalla, järjestämällä kilpailuja ja kampanjoita, toimimalla kalastusalueilla. Suomi, ruotsi ja englanti.
www.vapaa-ajankalastaja.fi

Pohjois-Karjalan vapaa-ajankalastajapiiri:
Tietoja vapaa-ajankalastajien toiminnasta, mm. kilpailuista ja seuroista.
www.oyk.fi/~kalamiespiiri

Matkailun edistämiskeskuksen Visitfinland.sivuston sisälle on rakennettu kalastussivusto. Se on suomeksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi.
www.visitfinland.com/fishing

Pirkanmaan kalastuskohteista ja palveluista tehdyllä sivustolla on myös runsaasti kalastusta koskevaa yleistä tietoa.
http://www.kuhamaa.fi/

Järviwiki on verkkopalvelu, jota rakennetaan ja julkaistaan viranomaisten ja kansalaisten yhteistyöllä. Järviwikistä löytyy perustiedot kaikista yli 1 hehtaarin kokoisista järvistämme sekä valmiit työkalut, joilla käyttäjät voivat jakaa mm. valokuvia ja havaintoja.
http://www.jarviwiki.fi/wiki/Etusivu

Sekä lukuisa joukko muita sivustoja,

Kaikki Suomen kalastuslinkit

Kalapaikka

Kalastajan Maailma

Kalastajat.com

Pohjois-Karjalan kalapaikkaopas

Saalista Satakunnassa

Vetouistelun Häme Cup

 


 
©2008 PK Media Service Oy