VaellusKalastus

 

 


  5.B. Valkeinen-Musta

Harju- ja järvimaisemassa Outokummun erä- ja luontokeskuksessa löytyy hienoja kalastusmahdollisuuksia myös lapsille ja liikuntaesteisille.

Erikoisuudet:

Käyntikohteita liikuntaesteisille, Käyntikohteita lapsiperheille

KuvausKartta

 

Viitisen kilometriä Outokummun kaupungista löytyy Valkeinen-Mustan alue, jossa on kalastusmahdollisuus myös liikuntaesteisille ja lapsille. Rengasreitti kiertää harju- ja järvimaisemassa. Ravijärven rannalla lasten esteetön kalastuspaikka. Myös Salmin kota soveltuu liikuntaesteisille.
Karhunpaviljonkiin mahtuu parikymmentä retkeilijää

Linkit:


Musta-Valkeisen kalastusalueen sivusto
Kalastusalueen kartta v.2003 pdf (suuritiedostoinen 9,3 MB)

Kalastajan pisteet

Pisteen nimi

6. (14.) Itkonsalo, Maljasalmi

Itkonsalo sijaitsee Juojärvellä, Viuruniemen ja Maljasalmen välissä. Tieyhteys rantaan. Kohteessa on veneranta. Hallinnoi Outokummun kaupunki.

Pisteen nimi

7. (15.) Nälkönniemi, Maljasalmi

Nälkönniemi sjaitsee Juojärvellä, Viuruniemen ja Maljasalmen välissä. Tieyhteys rantaan. Kohteessa on veneranta ja maksullisia venepaikkoja. Hallinnoi Outokummun kaupunki.

Pisteen nimi

10. (19.) Lahdenpohja, Varislahti

Lahdenpohja sijaitsee Varislahden pohjukassa, Juojärven itärannalla. Tieyhteys rantaan. Kohteessa on uima- ja veneranta. Hallinoi Outokummun kaupunki.

 

Pisteen nimi

11. (20.) Väliniemi, Varislahti

Väliniemi sijaitsee Varisniemellä, Juojäven itärannalla. Tieyhteys rantaan. Kohteessa on uimaranta ja nuotiopaikka. hallinnoi Outokummun kaupunki.

Pisteen nimi

8. (17.) Sipilänlahti, Maljasalmi

Sipilänlahti sijaitsee Juojärvellä Maljasalmella. Tieyhteys rantaan. Uimaranta, nuotioaikka, laituri ja maksullisia venepaikkoja. Hallinnoi Outokummun kaupunki.

Pisteen nimi

12. (21.) Kannassaari

Kannassaari sijaitsee Juojärven pohjoisosassa Tiheänsaaren eteläpuolella. satama nro. 4650. Kohteessa on nuotiopaikka, laavu, nuotiokatos, puuvarasto, laituri, pöytä, kuivakäymälä ja jätehuolto. Hallinnoi Tuusniemen kunta.

Pisteen nimi

13. (25.) Usinlahti, Varislahti

Usinlahti sijaitsee Rikkaveden etelärannalla Rikkarannantien ja Kuopiontien risteyskohdassa. Tieyhteys rantaan on Rikkarannan tieltä. Kohteessa on uimaranta ja nuotiopaikka. Hallinnoi Outokummun kaupunki.

Pisteen nimi

14. (26.) Kylänlahti, Rikkavesi

Kylänlahti sijaitsee Rikkarannantien varrella, Rikkaveden kaakkoisosassa. Kohteessa on betoninen veneenlaskuluiska, hiekkaranta, veneranta ja pieni paikoitusalue. hallinnoi Outokummun kaupunki.

Erikoisuudet

Luiska
Pisteen nimi

15. (28.) Papelolahti, Rikkavesi

Papelolahden rantautumispaikka sijaitsee rikkaveden itälaidalla Munalahdessa. Metsäautotie rantaan saakka. Kohteessa on uima- ja veneranta. Hallinnoi Outokummun kaupunki.

 
 
©2008 PK Media Service Oy